Boekels Bierkruien

Wedstrijdschema & Reglement

Het evenement begint om 18.00 uur. Vanaf dan zal DJ T-One klaarstaan jullie te voorzien van de lekkerste plaatjes. Om 18.30 uur trappen we af met de eerste wedstrijden. Iets voor aanvang van het muziekprogramma, rond 21.00 uur, is de prijsuitreiking.

Het wedstrijdschema is gemaakt en het reglement is definitief gemaakt. Download beide via onderstaande buttons.

Na een succesvol eerste jaar, staat deze fantastische activiteit ook dit jaar weer op het programma: het Boekels Bierkruien. Speciaal voor jouw vriendengroep, vereniging of sportteam!

Race jij met jouw team het snelst? In estafette sprint je met twee personen: één zittend in de kruiwagen met bier in de hand, de ander duwend door een spectaculair parcours! Weten jullie daarbij ook het meeste (rosé)bier veilig naar de overkant te brengen? Dan staan er mooie prijzen op jullie te wachten!

Wanneer?
Het Boekels Bierkruien vindt plaats op zaterdagavond 24 augustus, voor aanvang van het muziekprogramma van BoeCult op het St. Agathaplein. Het start om 18.00 uur en duurt tot maximaal 21.00 uur.

Team?
Een team moet bestaan uit 6 tot 10 personen. Man/vrouw/gemengd maakt niet uit.

Wat kost het?
Kosten per team: €40. Hiervoor krijg je (naast een boel gezelligheid) van ons ook al het door jullie geredde (rosé)bier! Dus: hoe beter je bent, hoe meer je kunt drinken en hoe meer kans jullie maken op de prijzen!

 

Je kunt je team vanaf nu al inschrijven voor het Boekels Bierkruien 2019! Je kunt je aanmelden t/m woensdag 21 augustus. Wees snel, want vol = vol!

 

Na opgaaf via onderstaand formulier ontvang je een mailtje van ons. Je inschrijving is pas definitief na het overmaken van het schrijfgeld à €40 naar rekeningnummer NL 43 RBRB 0955 9724 77 t.n.v. H. Van Alphen / BoeCult.

Geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op met info@boecult.nl!

Opgeven Boekels Bierkruien

De inschrijvingen zijn helaas gesloten. U bent van harte welkom om vrienden, vriendinnen, collega’s, familie en andere bekenden naar de overwinning te schreeuwen!

Sfeerimpressie 2018