Straattheater

Straattheater

BoeCult is allang niet meer alleen muziek. De vele straattheateracts in het park zijn minstens zo bekend! Komende BoeCult editie staat voor jullie weer een divers straattheaterprogramma te wachten. Komende tijd worden de straattheateracts bekend gemaakt.

Hakim met zijn nieuwe voorstelling: Mijn held

Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimispeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van de kinderen.

Kleurfeest!

Ze noemen zichzelf: ‘een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst’. Kortom, een muzikaal tekenavontuur! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis! Komt dat zien!

Jozius van Driel

Mogen wij u alvast voorstellen aan de ietwat gedateerde salesmanager bij Vacuclean International B.V. Na het zien van deze hilarische straattheater act, wordt zelfs voor mannen stofzuigen gemakkelijker. Dus, vrouwen, neem ze snel mee naar #BoeCultXL😉

Jannes de Groenteman

Straattheater act Jannes de Groenteman staat ook op #BoeCultXL. Jannes is altijd een vertrouwde verschijning op de markt. Getooid met alpinopet en zijn onafscheidelijke dikke bolknak geeft hij een vrolijk tintje aan iedere markt. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan 

MotorMuis

Straatheateract MotorMuis van Leipe Leo Entertainment​ komt zondag naar #BoeCultXL! MotorMuis is de oprichter van MotorMuis MotorClub en zoekt nog nieuwe leden. Het ene moment scheurt hij voorbij maar het andere moment speelt hij op zijn dambord het kat en muisspel met een toeschouwer. Heb je gewonnen? Dan heb je een sticker verdiend!