Straattheater

Straattheater

BoeCult is veel meer alleen muziek. De vele straattheateracts in het park zijn minstens zo bekend! Goochelaars, dansers, circusartiesten, acrobaten en vele andere acts zijn de laatste jaren voorbij gekomen. Ook komende editie staat voor jullie weer een divers straattheaterprogramma te wachten op de zondag.

Alle straatartiesten maken we in de komende weken bekend. Houd deze pagina en onze Facebook of Instagram dus goed in de gaten!

Aramelo

Het straattheater springt letterlijk en figuurlijk op bij het acrobatische en energieke duo Aramelo. Zij leveren namelijk een performance op de trampoline door trucs en acrobatiek te combineren. Hun bekroonde shows lokken gelach, verwondering en veel goede vibes op. Kom deze act zeker aanschouwen in het park op de zondag van BoeCult 2019!

Marco Bonisimo

Met charme en plezier verovert jongleur Marco Bonisimo ieders hart. Deze circusartiest en theatermaker is in bezit van drie Guinness World Records waarin jongleren centraal staat. De entertainer en kunstenaar wil altijd verbinden en doet dat dan ook met veel plezier. Kom zijn show aanschouwen in het park en zie hoe de kunst van jongleren met voetballen en tennisrackets tot in de puntjes uitgevoerd wordt.

El Goma

El Goma, een Argentijnse straatartiest, brengt een onemanshow naar ons toe op de zondag van BoeCult. In zijn show transformeert dit talent gewone situaties in ongelooflijk grappige komedie. Alles wat fout zou kunnen gaan, gaat ook daadwerkelijk fout. Door deze compilatie van mislukte sketches kun je verwachten wat je wilt, maar geloof maar niet dat dat gaat gebeuren. Deze toevoeging aan het straattheater is zeer toegankelijk voor ons jong én oud publiek. Kom dit vooral aanschouwen!

Rouwkost

Een muzikale trip met de dood als gids voor het leven! Rouwkost is een muzikale festivalvoorstelling die je hart laat kloppen, het bloed met 160 kilometer per uur door je aderen laat stromen, het brein prikkelt en je vol levenslust op pad stuurt om een nieuwe stap te zetten in de reis die je voor jezelf uitstippelt. Met deze belofte neemt Rouwkost het publiek mee door in een enerverend en uitdagend stukje straattheater. Durf jij het aan?

KLOEK

Toneelgroep Dapper laat een kloeke, mobiele installatie in medewerking van dappere omstanders tot leven komen in een interactieve straattheatervoorstelling, genaamd KLOEK. Robuuste constructies en basale mechanieken worden door middel van sterke handen van jong tot oud aangewakkerd om het geheel tot leven te wekken. Een fraai stukje beeldpoëzie in het straattheaterpark van BoeCult op zondag 25 augustus. Komt dat zien!

De Glazendraaier

Muziek maken met glas? Dat kan! De Glazendraaier heeft als enige in Nederland, met 52 cognac- bier-, wijn-, en champagne glazen, een glasorgel gebouwd. Het leren bespelen duurde eindeloos, maar nu hij wil hij niets anders meer. Op zijn omgebouwde orgelbakfiets speelt hij door stad en land, en betovert zijn publiek met oude en nieuwe liederen op zingend glas. Komt dat zien en horen in het park op zondag 25 augustus op BoeCult 2019!

Nationale Buitenspeeldag

Goed nieuws: op BoeCult 2019 kunnen alle kinderen buiten spelen. Blik hier nog even terug met de vrolijke activiteit Het Kleurfeest. Fijne nationale buitenspeeldag!